Back to top

El Govern defensa els tempos d'actuació durant l'incendi de Constantí

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, defensa que, tot i que l'empresa no està catalogada com a perillosa, la resposta va ser immediata i els Bombers van seguir el protocol

L’incendi a l’empresa AFEPASA de Constantí d’aquest dilluns, que va obligar a activar el PLASEQTA en fase d’emergència i a confinar durant diverses hores el mateix polígon de Constantí i algunes zones del municipi i de l’est de Reus, continuen provocant reaccions. Una de les crítiques més esteses durant la jornada ha estat el temps que van tardar a sonar les sirenes de risc químic. 

En aquest sentit, la portaveu del Govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, defensa que els tempos d’activació van ser els correctes i assegura que, tot i que l'empresa no està catalogada com a perillosa, la resposta va ser immediata i els Bombers van seguir el protocol.   

Plaja també ha incidit que el govern treballa en el sistema d'avisos per a altres polígons i ha volgut remarcar que si hi ha marge de millora en el PLASEQTA es contemplarà i es continuarà treballant.

Paraules clau:

Notícies relacionades