Back to top

'El govern local ha fracassat en les polítiques de barris'

La CUP considera que la solució dels conflcites als barris no és en cap cas l'augment de la presència policial o la instal•lació de més càmeres de videovigilància.
CUP Edgar Fernàndez

Els incidents de la zona de la Sardana al barri Horts de Simó és una preocupació constant pels veïns, fins al punt d'haver creat la plataforma 'Salvem la Sardana'.

En aquest sentit, la CUP ha denunciat la situació del barri considerant que les mesures posades en marxa pel govern al voltant d'aquesta problemàtica no arriben enlloc. Pels cupaires, ni la presència policial ni les càmeres de seguretat són suficients.

Carrer de la Sardana

Comissió interna per parlar dels barris

Una de les propostes que portaran al proper ple, ja rebutjades amb anterioritat, és la creació d'una comissió especial de treball pels barris en l'àmbit institucional. L'objectiu d'aquesta taula és acabar formant un consell municipal de barris tot i que això seria més complicat ja que, segons els cupaires, el govern no està disposat a tenir un debat amb els agents interns de cada zona de la ciutat.

Problemàtiques comunes

Així doncs, el regidor de la CUP, Edgar Fernàndez, reivindica aquestes accions per solucionar problemàtiques comunes als diferents barris i critica certes figures creades pel propi govern com la regidoria de relacions cíviques i l'ordenança de civisme. Segons Fernàndez, aquestes no tenen cap utilitat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades