Back to top

El Govern no es mulla sobre el trasllat de la Facultat de Medicina

Aprofitant la visita de la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, les autoritats i institucions del territori han tornat a reclamar el trasllat de la Facultat de Medicina.

El trasllat de la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili és un reclam que el territori arrossega des de fa una dècada. Al llarg d'aquests anys, autoritats i institucions ho han reivindicat per activa i per passiva, però sempre obtenint la mateixa resposta: la manca de pressupost.

Aquest dimecres, 28 de juliol, i coincidint amb la visita de la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis, la demanda s'ha tornat a posar damunt la taula.

En aquest sentit, la consellera assegura que la demanda està sobre la taula, però que de moment estan a l'espera "d'un nou pressupost, en què es destini una dotació concreta i específica per a la conselleria d'Universitats".

Tanmateix, lamenta el context de dèficit fiscal que "limita les possibilitats del Govern de la Generalitat de Catalunya", motiu pel qual reivindica "el fet de ser independentista, per poder donar sortida a totes aquestes necessitats".

Paraules clau:

Notícies relacionades