Back to top

El govern planteja obrir la quarta planta d'Horts de Miró el 2021

El conseller d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha visitat aquest migdia la residència d'Horts de Miró, oberta des del passat mes de desembre amb 26 places ja ocupades.
Inauguració residència d'Horts de Miró

La residència d'Horts de Miró s'ha omplert de gom a gom per rebre la visita del conseller d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani qui ha fet èmfasi dels moments complicats en temes administratius que l'obertura de la residència ha patit des de 2012.

L'envelliment digne, el gran repte

Homrani ha valorat la feina del personal en un moment en què explica que un dels grans reptes és l'envelliment de quilòmetre zero, podent donar resposta des del propi municipi. Per altra banda, Homrani posa sobre la taula la implicació que ha tingut tant l'Ajuntament com la Generalitat sense gaire ajuda de l'estat espanyol.

Homrani al costat de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer

A punt d'omplir les 29 places

Segons el conseller, la Generalitat ha ampliat les places públiques de 24 a 29, totes elles concertades i situades en una de les plantes que disposa de 12 habitacions dobles i 5 individuals. Homrani està segur que de cara al 2021 l'obertura de la quarta planta pot ser un dels àmbits a afrontar. La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, confirma que la setmana que ve ja estaran les 29 places ocupades i explica que a partir d'aquí, treballaran per anar omplint algunes de les places de dia.

Paraules clau:

Notícies relacionades