Back to top

El Govern posa fi a les limitacions d’aforament

Pere Aragonés ha anunciat que a partir de divendres es torna al 100% d’aforament als espais culturals, esportius a l’aire lliure i als bars i restaurants.

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, ha anunciat aquest dimarts, 12 d'octubre, que a partir de divendres, “la gran majoria de limitacions d'aforaments deixaran de tenir efecte”.

Així doncs, es torna, segons Aragonés, al “100% d'aforament als espais culturals, als equipaments esportius a l'aire lliure i als bars i restaurants, que recuperaran els horaris habituals".

Per tant, a partir de divendres, desapareix el topall de comensals per taula a bars i restaurants. Tanmateix, l'aforament dins dels locals passa del 50% al 100%, tampoc caldrà mantenir la distància entre les taules i es recuperen els horaris habituals.

Ara bé, en el cas de l'oci nocturn sí que es mantindrà la limitació del 70%.

En el cas de la cultura i l'esport també es recupera l'aforament total, els quals podran acollir el 100% del públic autoritzat, en comptes del 70% actual. De fet, el conseller Argimon va anunciar que la cultura recuperaria el 100% de la capacitat cap a finals de mes.

Paraules clau:

Notícies relacionades