Back to top

El Govern presenta un Pla d'Inversions de 4,3 milions

La regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus, Mari Luz Cabellero, ha presentat aquest dimarts, 23 de juliol, un Pla d'Inversions de 4,3 milions d'euros per al 2019. Un acte amb què Caballero ha portat a terme la seva primera posada en escena al capdavant de la regidoria.
Mari Luz Caballera durant la seva primera roda de premsa a l'Ajuntament de Reus

La regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus, Mari Luz Caballero, ha portat a terme el seu primer acte públic. I ho ha fet amb un tema de pes com és el projecte de Pressupost 2019.

Segons Caballero, l'equip de Govern portarà a votació del ple un Pla d'Inversions de 4,3 milions d'euros. Un paquet d'inversió que servirà, sobretot, per elaborar estudis, plans directors i plans executius de projectes que es portaran a terme al llarg del mandat. De fet, en aquests casos que no es preveu l'obra sinó la redacció del projecte, Caballero destaca la del nou habitatge social i aparcaments de l'antiga Hispània.

D'altra banda, i pel que fa al finançament d'execució d'obres, la regidora destaca la del Centre Social el Roser, on es finançarà tot el projecte íntegrament.

Uns comptes que esdevenen una adaptació de les despeses a la previsió d'increment dels ingressos, els quals s'han xifrat en 1,9 milions d'euros. En tot cas, primer s'haurà de portar a votació a la pròxima sessió plenària de l'Ajuntament de Reus que tindrà lloc el pròxim dimecres 31 de juliol.

Paraules clau: