Back to top

El govern de Reus fa una crida a vacunar-se a Mas Iglesias

Després que el TSJC no hagi aprovat, de nou, el toc de queda que proposava la Generalitat, el govern municipal fa una crida a la responsabilitat individual. També incideix en la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia al CIMIR durant tota aquesta setmana.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha tornat a tombar, aquest dilluns, la proposta de toc de queda del Govern de la Generalitat. Després d'un primer cap de setmana sense confinament nocturn força tranquil a Reus, l'alcaldessa accidental de la ciutat, Noemí Llauradó, ha valorat la decisió del tribunal català.

Ha afirmat que, des del consistori reusenc haguessin preferit la validació del toc de queda per part dels jutges. Davant la negativa, Llauradó apel·la a la responsabilitat individual, tant en el compliment de les normes de distanciament social com en la necessitat d'augmentar el percentatge de població vacunada.

Vacunació sense horaris

En aquesta línia, el punt de vacunació del Centre de la Imatge de Mas Iglesias de Reus vacunarà sense cita prèvia durant tota aquesta setmana, des d'aquesta tarda de dilluns entre les 15 i les 18 hores, i la resta de la setmana, de dimarts a divendres, de 09 a 12 hores del matí i de 15 a 18 hores.

Paraules clau:

Notícies relacionades