Back to top

El govern de Reus treu pit del PAM un any després de la seva aprovació

Segons la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, que és qui coordina el desenvolupament del Pla d'Acció Municipal, s'han començat a treballar 3 de cada 4 accions contemplades al document.

Aquesta setmana s'ha acomplert el primer aniversari de l'aprovació al plenari municipal del Pla d'Acció Municipal de l'Ajuntament de Reus. Un document, amb més de mig miler d'idees a treballar al llarg de tot el mandat. Aquest dilluns, la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, que és qui coordina el PAM, ha assegurat que la planificació ha permès desenvolupar bona part de les propostes que s'hi recullen. 

Segons el govern, s'han començat a treballar 3 de cada 4 accions del PAM, per bé que algunes d'elles són molt poc concretes i apel·len, tan sols, a la posada en marxa de reunions o polítiques genèriques. Ara bé, també n'hi ha hagut d'altres que s'han començat a treballar i que sí que acabaran esdevenint projectes potents, com el desdoblament del CAP Sant Pere al Barri del Carme. El govern assegura que s'han iniciat les converses amb la Generalitat i que la pandèmia no ha d'afectar el calendari previst, que contempla el mandat actual, és a dir, fins al 2023.

Un pla transversal

El govern destaca que s'ha treballat en àmbits com l'urbanisme, la mobiliat i la cultura de forma contundent. També el pla de reactivació econòmica de la ciutat ha sorgit, en part, gràcies a la planificació del PAM, segons explica Noemí Llauradó. De fet, el Pla d'Acció Municipal és el full de ruta per al govern actual i contempla totes aquelles accions que s'han de desenvolupar al llarg del mandat.

Per l'any vinent, Llauradó no ha concretat quins són els eixos que es buscarà desenvolupar i apel·la a un treball transvesal de totes les regidores i amb tots els fronts oberts per anar tancant, mica en mica, les demandes contemplades al PAM.  

Entrevista

Parlem amb la la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó.

Paraules clau:

Notícies relacionades