Back to top

Gran obertura del comerç local en l'inici de la fase 1

Malgrat les restriccions del nombre de clients i les mesures de seguretat pertanyents, els comerciants comenten que l'afluència del primer dia ha estat major del que s'esperaven.
Comerç

Més del 90% de comerços de la ciutat han obert les seves portes aquest primer dilluns de la fase 1 de desconfinament. Com a conseqüència, els carrers de Reus s'han omplert de persones passejant i observant un panorama totalment diferent del de les últimes setmanes.

Amb el comerç s'ha recuperat part de la normalitat habitual abans del confinament tot i que el nombre de clients que entren a les botigues segueix sent limitat.

Canvi d'hàbits al comprar

Els costums però han canviat i això s'ha notat a l'hora de comprar. Cada establiment disposa de les mesures de seguretat que creuen adients, alguns més restrictius que d'altres. En la majoria d'establiments els clients s'han de desinfectar les mans amb un gel i entrar amb mascareta. L'atenció és personalitzada i el nombre de clients que pot entrar a cada comerç, limitat.

Natura

Cues a les llibreries per recollir comandes

Les llibreries també han apujat la persiana aquesta setmana i s'han trobat amb tots aquells clients que han vingut a recollir les seves comandes. En aquest sentit, els llibreters asseguren que han rebut molt de suport per part de la clientela habitual i des de la Galatea expliquen que han iniciat un nou servei de comandes a domicili pels territoris de Reus i Cambrils.

Llibreria Galatea

Suport al comerç local

El comerç local, a poc a poc, va recuperant la seva essència. Per això, demanen que la ciutadania compri i doni suport ara més que mai al comerç de proximitat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades