Back to top

Un gran pas endavant en el soterrament de les torres d'El Pinar

L'Ajuntament de Castellvell preveu una inversió de 130.000 euros, en els pròxims pressupostos, per al projecte.

El soterrament de la línia elèctrica d'alta tensió que passa per l'avinguda de les Torres, a la urbanització El Pinar, sembla que aviat serà una realitat. Si bé la setmana passada els explicàvem que l'Ajuntament de Reus ha incorporat una partida de 425.000 euros per al cofinançament de les obres als pressupostos del 2023. Ara els afegim que també l'Ajuntament de Castellvell preveu una inversió de 130.000 euros, en els pròxims pressupostos.

I és que ja fa més de dues dècades que els veïns de la Urbanització del Pinar demanen el soterrament de les torres d'alta tensió que travessen l'illa de cases. Unes torres que volen eliminar, no només per una raó estètica, sinó també per a evitar problemes de salut per la radiació d’aquestes línies. Des del veïnat, asseguren que l'espera ha estat molt llarga, un fet que ha perllongat el patiment per la seva salut. Malgrat tot, celebren aquest pas endavant en el projecte.

Ara només queda que el Govern català torni a incloure l’actuació al Pla de l’Energia de la Generalitat de Catalunya i la doti del pressupost corresponent per al seu cofinançament.

Paraules clau:

Notícies relacionades