Back to top

El Gran Recapte recupera la recollida física

Aquest divendres, 25 de novembre, ha començat el Gran Recapte, la campanya solidària que organitza el Banc d'Aliments i que enguany ha recuperat la recollida física a les botigues.

El Gran Recapte ha tornat un any més per aquestes dates, en un període molt complicat pel Banc d'Aliments, ja que, per culpa de la pujada de preus dels aliments, les donacions s'han reduït considerablement. La campanya solidària s'ha engegat aquest divendres i s'allargarà durant el dissabte amb donacions que es podran fer com abans de la pandèmia: en format aliment o en donacions en efectiu.

Tot i que les previsions no eren gaire bones, per la situació econòmica en la qual es troba el país, des del Banc d'Aliments del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre es mostren sorpresos sobre com està anant el Gran Recapte des que ha començat aquest divendres a primera hora. A més, com en altres edicions, compten amb la col·laboració dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Salvador Vila-seca.

Es recaptarà als Mercats de Reus

Per totes aquelles persones que no es puguin adreçar fins als supermercats, el Mercat Central i el del Carrilet també s'han adherit al Gran Recapte fins a mitjan desembre. Així doncs, quan es compri a les parades es podrà adquirir un tiquet per valor de 3 euros que després es convertirà en producte fresc.

Paraules clau:

Notícies relacionades