Back to top

El Gran Recapte torna a superar els 500.000 quilos d'aliments

Més de 500 mil quilos d'aliments recollits al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Aquesta és la xifra del balanç de l'11a. edició del Gran Recapte, en què durant dos dies, els supermercats s'han sumat a la campanya solidària organitzada pel Banc dels Aliments.
recollida del gran recapte al Carrefour Reus

Si els caps de setmana els supermercats ja acostumen a tenir gran activitat, aquest divendres i dissabte encara més. I és que una quarantena de supermercats de Reus s'han sumat a la campanya solidària del Gran Recapte que organitza el Banc d'Aliments des de fa 11 anys. Enguany s'han recaptar més de 500.00 quilos d'aliments a la província.

3.200 voluntaris al Camp de Tarragona

Tot i que enguany semblava que costava més mobilitzar voluntaris, al final les xifres han estat similars a les de l'any passat, 4.500 voluntaris a la província, dels quals, uns 3.200 al Camp de Tarragona.

Entre els aliments que més s'han recollit hi ha pasta, arròs, llegums, oli, llet i sucre. El que s'ha recaptat servirà per abastir els més necessitats durant dos o tres mesos, i és que en la campanya del Gran Recapte es recull entre el 20 i el 25% del que el Banc dels Aliments distribueix durant tot l'any.

Repte immediat: aconseguir més voluntaris per classificar els aliments

Així doncs, xifres similars a les de l'any passat i, novament, balanç satisfactori des del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, que asseguren que "malgrat la pluja de divendres i el vent de dissabte, la recollida ha estat tot un èxit". Tot i així, el repte immediat és aconseguir més voluntaris per a la classificació dels aliments recollits.

Paraules clau:

Notícies relacionades