Back to top

El Gran Recapte es virtualitza

La pandèmia ha obligat a repensar el format del Gran Recapte i enguany es durà a terme al llarg de tota una setmana, del 16 al 21 de novembre. Entre els canvis més destacats s'hi troba les donacions econòmiques i virtuals.

Nova crida a ser solidaris per fer front a la crisi de la Covid-19, en aquesta ocasió, de la mà del Banc dels Aliments. L'organisme, que en aquestes dates acostumava a realitzar el Gran Recapte, ha adaptat l'edició d'enguany. D'aquesta manera, els donatius no seran en espècies, sinó en vals monetaris. 

Així, tots es ciutadans que ho desitgin podran participar en el Gran Recapte des de la caixa dels supermercats, tot fent un donatiu econòmic que posteriorment, es transformarà en aliments que ajudaran a pal·liar els estralls de la crisi del coronavirus. La ciutadania tindrà l'opció de fer donatius des d'1 a 50 euros, a elecció de cada persona. Des del Banc dels Aliments reiteren que tot i el canvi de format, les donacions seran idèntiques, ja que es bescanviaran per aliments que fan falta a hores d'ara. 

Una setmana de Gran Recapte

gran recapte

Una de les altres novetats que inclou aquesta edició és la durada de la campanya, que es durà a terme entre el 16 i el 21 de novembre. L'últim cap de setmana, els dies 21 i 22, serà intens per als voluntaris del Banc dels Aliments, que faran una tasca informativa a la població. 

D'altra banda, també existeix la possibilitat de fer aquests donatius a través de la pàgina web del Banc dels Aliments, sent una nova opció que es posarà a la pràctica aquest any.

Malgrat els canvis d'aquest 2020, des del Banc dels Aliments fan una crida a la ciutadania per intentar mitigar els estralls provocats per la crisi del coronavirus.

Paraules clau:

Notícies relacionades