Back to top

El gran recapte vol superar els 500.000 quilos d'aliments

L'edició d'enguany manté el format de l'any anterior a través de donacions econòmiques

La 13a edició del Gran Recapte ja està a punt per ajudar a fer front a les necessitats alimentàries d'arreu del territori. Del 19 al 27 de novembre i mantenint el mateix format que l'any anterior, es podran fer donacions a través d'una aportació econòmica en les diverses línies de caixes dels supermercats, o a través de donatius per Bizum, un mètode que des del banc d'aliments asseguren que no és tan efectiu i tan aviat com la situació pandèmica ho permeti volen recuperar les donacions d'aliments per poder implicar més a la població. 

A la província de Tarragona s'atenen al voltant de 43.000 persones diàries amb necessitats alimentàries i fins al passat mes de setembre es van repartir més de 3 milions de menjar a través de 156 associacions. Davant d'aquesta situació incerta i afectada per les conseqüències de la pandèmia en concret a la província de Tarragona,  és complicat fer una previsió per a l'edició d'enguany tot i que esperen superar els 526.000 quilos de l'any passat ja que el Gran Recapte és un tema que conecta amb la societat. 

El comerç de proximitat se suma a la campanya 

En l'anterior edició es van sumar al Gran Recapte els diferents mercats de la província per a aportar productes frescos i enguany és el comerç de proximitat el que s'afegeix a la campanya.
La llet i els ous així com d'altres productes frescos segueixen sent els aliments més necessitats, però també aliments secs i de llarga durada.
Des del banc d'aliments segueixen amb una cerca activa de voluntàris, amb una especial necessitat de voluntaris que puguin conduir furgonetes per a fer el repartiment del menjar i animen a tothom a participar d'aquesta problemàtica social.

Paraules clau:

Notícies relacionades