Back to top

Grantivisme, el nou pograma d'apoderament de la gent gran

La regidoria de Salut i Ciutadania ha posat en marxa una campanya per fomentar l'activitat de les persones de la tercera edat.

L'Ajuntament de Reus ha iniciat una campanya informativa i un programa per apoderar la gent gran i fomentar la seva implicació a la ciutat i el reconeixement per part de la resta de la població. Es diu Grantivisme, fent un joc de paraules entre gran i activisme. La voluntat és motivar-los a fer activitats.

La campanya ha estat presentada pel regidor Òscar Subirats, que ha explicat que “l’edat ens aporta una perspectiva de la vida que ens permet veure les coses d’una altra manera. Una forma de viure el món des d’una altra velocitat i punt de vista” i és el pas previ a un pla d'acció per a la gent gran. De moment s'ha fet un anàlisi de la siutació amb la voluntat de dinamitzar polítiques dirigides a la tercera edat. Aquest divendres tindrà lloc una trobada entre els diversos agents per acabar de perfilar les necessitats i orientar la feina de la regidoria. 
 
Tot plegat a les portes de la setmana de els persones grans de Reus, que tindrà lloc del 13 al 16 d'octubre i per la qual s'han organitzat quatre dies d'activitats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades