Back to top

El Gremi de la Construcció del Baix Camp celebra 400 anys

El Gremi de la Construcció del Baix Camp ha fet públics els actes que han programat al llarg del 2022 per tal de celebrar els seus 400 anys d'història.

El gremi és la continuïtat històrica de l’antic Gremi de Mestres de Cases de Reus, del qual se’n té constància històrica des del 1622, gràcies al llibre d’actes que està dipositat al Museu de Reus.

Una celebració amb la col·laboració del teixit associatiu

Les activitats que es faran durant tot l’any a Reus comencen aquest dijous al Círcol de Reus a les 19.30 hores amb una conferència de la periodista Tate Cabré sobre el llegat indià a la ciutat. El programa estarà obert a tota la ciutadania i col·labora amb el teixit associatiu de la ciutat amb actes al Círcol, al Centre de Lectura, a l’Escola d’Arquitectura, al Centre d’Amics de Reus, a l’Institut Pere Mata o al Teatre Bartrina. 

Consulta el programa d'actes

A més, el gremi rebrà aquest any la menció honorífica municipal coincidint amb la festa de Misericòrdia, un reconeixement que es lliurarà en honor a la trajectòria de l'entitat i la tasca dels professionals que la formen. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades