Back to top

El Grup Xou Gran es prepara per al Campionat d'Espanya

Les roig-i-negres viatjaran fins a Guadalajara aquest cap de setmana per aconseguir un lloc al pòdium estatal després de quedar quartes en la competició catalana.
El Grup Xou Gran es prepara per al Campionat d'Espanya

Les patinadores del Grup Xou del Reus Deportiu estan ultimant alguns canvis en la coreografia Equality. Les roig-i-negres viatjaran fins a Guadalajara el proper 9 i 10 de març per a participar en el Campionat d'Espanya d'aquesta modalitat de patinatge artístic. Ara l'objectiu de l'equip és aconseguir fer pòdium i així accedir al campionat Mundial, al World Roller Games que aquest any se celebrarà a Barcelona.

Les roig-i-negres van aconseguir el 4t lloc a la classificació catalana, una posició que malgrat sí que els hi ha donat accés al Campionat d'Espanya, veuen insuficient a les seves expectatives. Per aquest motiu estan fent algunes modificacions en la coreografia treballant decidides per deixar bocabadats els jutges espanyols.

En l'edició passada de la competició estatal les roig-i-negres van aconseguir el bronze, posició que els hi va donar accés al Mundial.

Paraules clau:

Notícies relacionades