Back to top

El grup xou júnior del Reus aspira a tot al campionat d'Espanya

El campionat d'Espanya de grups xou júnior de patinatge artístic comptarà amb la presència del Reus Deportiu. Les reusenques viatgen a Alcoi amb la il·lusió de fer un bon paper.

Alcoi acollirà el campionat d'Espanya de grups xou júniors de patinatge artístic, amb el Reus Deportiu com a representant del territori. L'equip reusenc presentarà una actuació més complicada que la que van realitzar al certamen català, en el qual van obtenir una meritòria cinquena posició. La coreografia del grup xou ganxet, realitzada per Xavi López, representarà la llegenda d'Ícar.

Ícar, fill de Dèdal, havia d'escapar del laberint que havia construït el seu propi pare. Per fer-ho, el mateix Dèdal li va fabricar unes ales de cera i va avisar al seu fill que no volés ni molt alt ni molt baix, ja que se li podria fondre la cera pels raigs del sol o perquè la humitat obstruiria les ales. Fent cas omís al consell del seu pare, Ícar va volar molt amunt i el sol li va desfer les ales, va caure i es va morir

L'equip entrenat per Laura Sánchez arribarà a terres valencianes amb tota la il·lusió del món i amb alguns canvis a la coreografia. El grup ha recuperat integrants del xou anterior júnior que havien estat campiones d'Europa i, per tant, lluitaran per estar el més amunt possible.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades