Back to top

Guaita assegura que el projecte de l'estació intermodal "no està abandonat"

La diputada del PSC al Congrés defensa que s'està treballant des dels Ministeris i en clau de territori en aquest projecte, tot i que els pressupostos no hi destinin una partida.

Els pressupostos de l'Estat pel 2021 s'han compromès amb l'estació de Bellissens. Per contra, l'esperada estació Intermodal no hi té cabuda. En una entrevista a Canal Reus, la diputada del PSC al Congrés, Sandra Guaita, defensa que s'està treballant per analitzar si cal redefinir el projecte. "Hem tingut reunions amb Adif i Aena per parlar de quin projecte donem a l'estació intermodal, no està abandonat completament", defensa Guaita. 

De fet, la socialista defensa els pressupostos del govern espanyol i destaca que "tenen una inversió 411 milions d'euros al Camp de Tarragona, un increment en comparació amb el darrer, amb projectes que serviran per millora també la R-14 de Reus-Móra la Nova-Casp". 

Posar el focus en la situació sanitària

Guaita també subratlla que els pressupostos del 2021 es marquen "3 objectius: reconstruir el nostre model productiu, transformar i enfortir l'estat del benestar". En aquest sentit, la reusenca explica que aquests passos es focalitzaran en l'habitatge, educació, sanitat, benestar i igualtat i en ocupació.

Paraules clau:

Notícies relacionades