Back to top

Guanya una estada al Càmping Prades fotografiant la biodiversitat de Reus

La regidoria de Medi Ambient de Reus organitza un concurs fotogràfic a Instagram per celebrar el Dia de la Biodiversitat

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha creat un concurs fotogràfic amb què es podrà guanyar una estada al Càmping Prades Park. D'aquesta manera l'ajuntament celebrarà el Dia de la Biodiversitat, el 22 de maig, premiant les millors imatges que mostrin la biodiversitat de la ciutat de Reus.

A la ciutat hi trobem  24,7 hectàrees de parcs i zones verdes i 2.341 hectàrees de superfície agrícola conreada amb una gran varietat d'espècies i plantes

Com participar

Per participar en el concurs de fotografia cal tenir més de 18 anys. El termini per penjar les fotografies a Instagram és del dissabte 22 de maig al dilluns 31 de maig (10 dies).

Els requisits per a participar són els següents:

  1. Capturar fotografies del paisatge i la natura a Reus
  2. Publicar-les al perfil d’Instagram, seguir a @reus_cat i comentar amb els hashtags #ReusBiodiversitat i #Reus2030
  3. Marcar la ubicació de la fotografia
  4. Aconseguir likes
  5. El perfil de la xarxa social Instagram ha de ser obert per a que les fotografies siguin accessibles
  6. No hi ha límit de número de fotografies per a participar

Consulta les bases completes del concurs a la pàgina web de l'Ajuntament de Reus.

Els premis dels guanyadors

Es pot participar amb tantes fotografies com es prefereixi, però, de les 30 que aconsegueixin més likes, el jurat escollirà 12 finalistes, que serviran per il·lustrar un calendari de sobretaula, cadascuna un mes de l'any. Precisament, d'aquestes 12 imatges finalistes, el jurat n'escollirà una, que serà premiada amb una nit en un bungalou de fusta al càmping Prades Park amb esmorzar al restaurant Comtes de Prades.

Per altra banda, la regidoria de Medi Ambient obsequiarà a tots els participants en el concurs que hagin complert les condicions amb una guia de “Rutes per Reus i el seu Entorn”.

Paraules clau:

Notícies relacionades