Back to top

Guanyar i esperar

El Reus ha de guanyar a la pista del Saint-Omer i esperar que el Barcelos-Sporting no acabi en empat. Aleshores, els roigs-i-negres es classificarien per la final a vuit.

Última jornada de la fase de grups de la Lliga Europea i el Reus ha de guanyar tant sí com no en la seva visita a la pista del Saint-Omer. I un cop s'hagi assegurat els tres punts, esperar que el desenllaç del Barcelos-Sporting acompanyi als roigs-i-negres. L'únic repte que depèn dels ganxets, que és sumar els tres punts, no és senzill: a França hi han guanyat els dos equips portuguesos, sí, però han suat tinta per superar el conjunt de Fabien Savreux. De fet, el Saint-Omer va superar el Barcelos a casa seva, en un partit on van sumar els únics tres punts d'aquesta casa. 

Partint de la premissa que el Reus guanyarà a França, els roigs-i-negres estaran pendents de Portugal: si Reus i Barcelos guanyen, l'Sporting queda eliminat. Si Reus i Sporting guanyen, el Barcelos queda eliminat. Si el Reus guanya i el Barcelos-Sporting acaba en empat, els ganxets quedaran eliminats. Els portuguesos Joaquim Pinto i Porfírio Fernandes seran els àrbitres d'un duel que es jugarà aquest dijous a les 21 h, en una jornada unificada.

Descobreix com juga el SCRA Saint-Omer

Paraules clau:

Notícies relacionades