Back to top

Guarque i Ciurana deixen de ser els caps de colla dels Xiquets de Reus

SÍLVIA SAGALÀ ROCA

Els Xiquets de Reus tanquen enguany una etapa, la dels seus caps de colla. Jordi Guarque i Oriol Ciurana ja han acabat els seus tres anys al capdavant dels de la camisa avellana i han decidit que no es tornaran a presentar al càrrec. Marxen contents per la feina feta i pensant que els hagués agradat poder consolidar el 4d9. De tot plegat en van parlar ahir al magazine d'aquesta casa, Avui per Demà.

El febrer de l'any 2014, Jordi Guarque i Oriol Ciurana, van ser escollits com a caps de colla dels Xiquets de Reus. Tres anys més tard, tanquen el cicle i diuen que no s'hi tornaran a presentar perquè per la colla és important que hi hagi renovació. 

Guarque i Ciurana marxen contents per la feina feta, especialment per haver pogut consolidar el 3d9 i assolit el pilar de 6. Per ells, la pedra a la sabata és el 4d9, que enguany els de la camisa avellana no han aconseguit descarregar mai.

Precisament el 4d9 va ser el castell que els va fer la guitza en el que consideren el dia més important d'aquets tres anys que han estat al capdavant dels de la camisa avellana. Va ser durant la diada d'octubre del 2015 on van descarregar el 5d8, el 3d9 i on el 4 va caure en el darrer moment.  

Pel que fa a les persones que agafaran a partir d'ara les regnes dels Xiquets, els encara caps de colla no van voler avançar res. Diuen que tot dependrà de l'assemblea que els de la camisa avellana faran en les properes setmanes.