Back to top

Un 'guateque retro' fa esclatar de riure el teatre Bravium

El teatre cabaret 'Vintage de Dalt a Baix' està conduïda per la veterana vedet Maria Dolors Bastarda, àlies 'La Lola', i és una combinació d'humor i música en directe. Avui 8 de març a les 7 de la tarda se'n farà una segona sessió
lola bastarda

Humor, interacció amb el públic i música retro. Són els elements que han marcat les funcions de 'Vintage de Dalt a Baix', una obra de Lola Bastarda, amb les veus de Miss Redlion i Jorge Montiel i la col·laboració sobre l'escenari de Pep Ayala.

Els quatre artistes han fet esclatar de riure el públic del teatre Bravium aquest dissabte a la nit, amb escenes de comèdia, monòlegs satírics sobre les noves tendències i també actuacions musicals dels temes que sonaven "en tocadiscs i transistors". 

El teatre cabaret ha aconseguit la participació del públic, molt entregat, en una obra conduïda per la veterana vedet Maria Dolors Bastarda, més coneguda com 'la Lola'.

Lola Bastarda destaca amb humor la pluridisciplina de l'obra: "hem tocat música de ayer, de hoy y de siempre i ens acompanyava el públic, que jove jove no era. Ha estat fantàstic". 

Al final de l'obra, els artistes han tingut una càlida rebuda per part del públic, que durant una bona estona s'ha acostat per fer-s'hi fotografies. Aquest diumenge 8 faran la segona sessió de l'obra, a les 19 hores també al teatre Bravium.  

Paraules clau:

Notícies relacionades