Back to top

Hard Rock començarà a construir el seu complex a la Costa Daurada el 2022

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat aquest dimarts que els tràmits urbanístics per adequar l'espai s'allargaran un any més. Aquest migdia el Govern ha ajornat la compravenda dels terrenys.

El Govern de la Generalitat ha ajornat la compravenda dels terrenys del CRT (Centre Recreatiu i Turístic) de Vila-seca i Salou per a la construcció del projecte que Hard Rock ha dissenyat a la Costa Daurada. La compravenda s'ajorna fins que no es modifiqui el planejament urbanístic que, de moment, ha anul·lat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 

Aquest dimarts, precisament, s'acabava el termini per a fer aquesta compravenda i ara es prorroga tot plegat un parell de mesos mes. Una compravenda, per valor de 120 milions d'euros, que la Generalitat executarà a La Caixa. 

L'inici de les obres, el 2022

Precisament el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, ha assegurat que urbanísticament encara queda un any de feina i que, per tant, les obres no podran començar fins al 2022. Tan bon punt l'Incasòl adquireixi els terrenys a La Caixa es vendran a l'empresa americana perquè es desenvolupi el projecte. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades