Back to top

"Hard Rock és la continuïtat natural de PortAventura"

Això és el que assegura Josep Poblet, exalcalde de Vila-seca i expresident de la Diputació i actual president del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, qui ha passat aquest dimecres per La Comarcal d'aquesta casa.

Barcelona ha rebut durant el 2022, 19,5 milions de pernoctacions. La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre han rebut gairebé 18 milions de pernoctacions. Una diferència mínima tenint en compte la relació de població entre els dos territoris. Això és mostra del pes que té el sector turístic a casa nostra i el posicionament de la Costa Daurada com a destinació de primer nivell.

Aquest és el plantejament de l'expolític Josep Poblet, qui no veu que hi hagi una gran oposició social a l'arribada de Hard Rock. Assegura que quan es va començar a plantejar l'arribada de PortAventura, gairebé tots els partits polítics sí que hi estaven en contra i ara, gairebé ningú discutiria la importància que ha tingut en l'economia del territori. En aquesta línia, Poblet assegura que Hard Rock és la continuïtat natural del parc temàtic.

L'actual president del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili també ha remarcat que tant PortAventura com Hard Rock s'han plantejat gràcies a dues lleis del Parlament de Catalunya que han permès fer un concurs públic per garantir pluralitat política i garanties administratives en tots dos projectes. Per Poblet, però, un cop superats els darrers esculls administratius, no hauria d'haver-hi cap més inconvenient perquè Hard Rock sigui una realitat.

Les darreres previsions que s'han fet públiques apunten que la modificació del Pla Director Urbanístic necessària per desencallar el macroprojecte hauria de ser una realitat abans de finals de juny.

Recupera l'entrevista 

Paraules clau:

Notícies relacionades