Back to top

Hard Rock torna a ajornar la tramitació del BCN World

Segons ha explicat el Departament d'Hisenda de la Generalitat, la companyia nord-americana ha demanat la pròrroga per la complexitat del document. Tot i que no s'ha confirmat cap data concreta, des d'Hisenda asseguren que la situació es resoldrà aquest octubre.
Els terrenys del BCN World amb Port Aventura de fons

Juliol. Aquest era el termini previst pel Departament d'Hisenda per a què Hard Rock efectués el tràmit necessari per a fer efectiva l'adjudicació definitiva del projecte conegut com a BCN World. Després d'ajornar-ho en un primer moment fins a finals d'aquest setembre, l'empresa nord-americana ha demanat una nova pròrroga al·legant la complexitat que suposa la documentació tècnica que han rebut des d'Hisenda. Un fet que ha confirmat el Departament que, a més, assegura que aquesta maniobra es troba contemplada en la legislació referent al concurs.

Des de la Generalitat insisteixen que el projecte segueix endavant segons el que estava previst, tot i que no especifiquen cap data concreta. Ni tan sols respecte l'anunci que va fer el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, durant la seva darrera visita al Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, a l'estiu del 2016, quan va afirmar que es preveia l'inici de les obres començarien a finals del 2017.

Sense anar més enllà del ball de dates que ha envoltat aquest projecte des del seu inici, la de Hard Rock va ser l'única candidatura presentada al concurs, que va finalitzar aquest 30 de juny. Des d'aleshores, l'adjudicació definitiva del projecte segueix estancada.

Paraules clau:

Notícies relacionades