Back to top

Un hat-trick de Xènia Peris guia la Fundació cap a la victòria

El triomf de la Fundació Futbol Base Reus contra el Viladecans (4-2) posa punt final a una ratxa de cinc partits consecutius sense guanyar.

Triomf vital de la Fundació Futbol Base Reus a l'Estadi. Primer, per trencar la mala dinàmica de resultats (cinc partits consecutius sense guanyar); i després, per la injecció de moral que suposa a les jugadores. Passada la mitja hora de joc, Clàudia Cárdenas ha fet la primera diana del matí (1-0), i no ha estat fins a la segona part que ha arribat el recital de Xènia Peris: hat-trick en poc menys de vint minuts per deixar el duel encarrilat i la victòria al sac (4-0). Ja amb el triomf assegurat, les de Marc Mestres han vist com Inés Lasierra marcava dues dianes pel Viladecans (4-2).

Pròxim rival, la Guineueta

Victòria que fa respirar la Fundació, que continuarà en l'onzena posició, però ja amb 10 punts sota el braç. En la pròxima jornada, les reusenques visitaran el camp de la Guineueta, equip que està en zona de descens amb 5 punts. Un triomf permetria que les ganxetes s'allunyessin, encara més, de la zona calenta de la classificació.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades