Back to top

'Hem pagat justos per pecadors'

Segons el director de La Fàbrica de Reus, hi ha hagut discoteques que no han complert les mesures anti-COVID i això ha perjudicat el gruix del sector, que continuarà tancat una setmana més com a mínim.

El sector de l'oci nocturn reconeix que no ha sabut unir esforços per encarar l'actual realitat pandèmica. Segons Sam López, director de La Fàbrica de Reus, "hi ha hagut discoteques que han decidit obrir pel boc gros i hem acabat pagant justos per pecadors". Segons diu López, alguns locals no han respectat les mesures decretades i això ha perjudicat el gruix del sector. 

Després que aquest dijous el TSJC tombés les mesures cautelars presentades per la patronal de l'oci nocturn, alguns representants d'una altra associació han iniciat una vaga de fam. "Ha sigut un gerro d'aigua freda que ens ha deixat clar que no podrem obrir des d'ara i fins a final d'any". "El sector no hem sabut anar junts", diu López, que no s'atreveix a fer càlculs del que ha suposat la pandèmia en l'àmbit econòmic: "ho hem perdut tot". 

Intentar mantenir la flama

Segons el director de La Fàbrica de Reus, el fet d'intentar mantenir el negoci obert aprofitant una llicència de bar, "no ens permet ni tan sols cobrir despeses". Si es continua fent és per "mantenir al màxim la confiança dels clients" i buscar complicitats per tal que quan es pugui reobrir, es faci amb les millors condicions possibles. 

Paraules clau:

Notícies relacionades