Back to top

"Si hi ha possibilitats, celebrarem una Misericòrdia el més normal possible"

Les entitats del seguici festiu i el consistori reusenc ja preparen la celebració de la Mare de Déu de Misericòrdia. Segons l'alcalde, s'espera que se celebri de la manera 'més normal possible'.

Queden poc més de dos mesos per la celebració de la Mare de Déu de Misericòrdia, però els engranatges que han de fer possible la festa major ja estan en marxa. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assegurat en una entrevista a Canal Reus que ja s'estan duent a terme les pertinents reunions per tractar aquesta qüestió, posant sobre la taula les diferents opcions que existeixen a dia d'avui. En aquest sentit, espera que es pugui celebrar 'una Misericòrdia el més normal possible'. De moment, la colla del Lleó s'ha pronunciat per xarxes socials, assegurant que no sortiran al carrer per evitar riscos de contagis de covid-19.

D'altra banda, el batlle reusenc també ha parlat sobre altres temàtiques, com són els diferents projectes que hi ha en marxa a la ciutat. La licitació de la piscina municipal coberta també ha iniciat els seus procediments i segons Pellicer, 'si no veu la llum en aquest mandat, sí que estaran les obres començades, un fet que és beneficiós per al conjunt de la ciutadania'.

Paraules clau:

Notícies relacionades