Back to top

Històries de tots colors a la rua de carnaval de Cambrils

La rua de carnaval de Cambrils ha comptat amb quinze comparses participants amb algunes agrupacions multitudinàries, de fins a 300 participants
Una comparsa vestida d'óssos polars contra el desglaç dels pols

A les 6 de la tarda ha arrencat la rua de Carnaval al passeig Albert de Cambrils. 15 comparses i centenars de persones han mostrat la seva part més elegant i divertida, però a la rua cambrilenca tampoc hi ha faltat el rerefons crític de tot Carnestoltes. Una de les agrupacions ha decidit lluir una disfressa d'óssos polars i pingüins, en contra del desglaç dels pols. 

A la vila tradicionalment marinera, no hi ha faltat tampoc la inspiració en el mar. L'agrupació del bar Taller 9 ha volgut fer un homenatge a l'homònim antic taller mecànic naval, que es trobava al costat del port.

També hi ha hagut apostes pels més cinèfils amb Alícia al país de les meravelles, el geni de la làmpada d'Aladdin o el Zorro. Entre les disfresses més voluminoses, vespes a la cintura i vestits de la dècada dels 50. 

Disfresses de vespa

Comparses, disfresses i el tercer protagonista de la tarda, el confeti, han tenyit durant tota la tarda els carrers de Cambrils de colors i rauxa.

Paraules clau:

Notícies relacionades