Back to top

HomeExchange, una alternativa al turisme tradicional

Es tracta d'una empresa dedicada a l'intercanvi de cases. Una opció a l'hora de gaudir de les vacances que cada any està guanyant més adeptes.

El bon temps de les últimes setmanes, la relaxació de les mesures i tenir la Setmana Santa a tocar està provocant que ja hi hagi persones que comencen a buscar destinacions turístiques per esbargir-se.

Des de l'arribada de la pandèmia, la majoria de turistes es decanten per espais amplis i apartats de les multituds. Per aquest motiu, durant l'estiu del 2020, les cases rurals van ser una de les destinacions turístiques més buscades.

La pandèmia augmenta l'intercanvi de cases

No obstant això, i des de fa uns anys, l'intercanvi de cases també s'ha fet un lloc entre les alternatives al turisme tradicional. I una de les empreses que ofereix aquest servei a la demarcació de Tarragona és HomeExchange.

HomeExchange

Segons la seva responsable a Espanya, Pilar Manrique, el 2020 es va convertir en l'any de la consolidació de la plataforma. En aquest sentit, Catalunya va liderar el rànquing de les destinacions turístiques més buscades d'Espanya amb més de 78.000 pernoctacions. D'aquestes, 900 es van produir a la demarcació de Tarragona.

Secció economia

Paraules clau:

Notícies relacionades