Honor reusenc

El Reus cau en les semifinals de la Copa després de posar contra les cordes al Barça (1-0).

Primers minuts de domini pel Barça, que tot just en la segona jugada del partit ha estavellat una bola al pal, arran d'un xut ras de João Rodrigues. Al minut 3, Pau Bargalló ha estat el més hàbil a l'interior de l'àrea roig-i-negra i ha desviat un xut exterior per inaugurar el marcador (1-0). Un gol que ha obert els ulls al Reus, ja que Checco Compagno i David Gelmà han disposat de grans ocasions que han topat amb Sergi Fernández. Mentrestant, Càndid Ballart, esplèndid de nou sota pals, ha aturat totes les transicions que aconseguia trenar el Barça.

Al minut 18, Rodrigues ha vist la blava per tallar un contraatac de Gelmà. Des de la directa, Marc Julià ha aixecat i picat una bola que ha sortit mossegada i Fernández ha salvat gairebé sobre la línia de gol. Durant la superioritat, Compango i Julià han tingut l'empat, però de nou Fernández ha demostrat com és de difícil perforar la seva porteria. En els darrers minuts de la primera meitat, Ballart ha fet dues grans aturades de mèrit a Nunes i Panadero, marxant al descans amb les opcions intactes pel Reus.

Sense canvis en el marcador

A la represa, els de Jordi Garcia han vist com els blaugranes han gaudit de bones oportunitats, però un esplèndid Ballart ha evitat el gol dels d’Edu Castro (més de 20 aturades). La principal ocasió roig-i-negra ha sortit de l’estic de Ferran Giménez, que ha enviat una bola al travesser quan en faltaven catorze pel final.

El Reus, que n’ha tingut de clares amb un xut enverinat de Sergi Aragonès i un altre de Gelmà, ha vist com els àrbitres ensenyaven una blava al 6 roig-i-negre a poc més de tres minuts pel final. Una bola aturada que Bargalló ha fallat. Els ganxets han aguantat la inferioritat i han tingut dues opcions de Julià i de Compagno per empatar, però els xuts han topat amb Fernández.

Orgull ganxet

Els de Jordi Garcia ho han intentat amb el cinc contra quatre, però no ha pogut ser. La desena del Barça hauria estat una gran oportunitat pels ganxets, però aquesta falta no ha arribat en cap moment. El Reus posa punt final a una Copa on ha derrotat l’amfitrió i ha posat contra les cordes al favorit.

La setmana vinent, els roigs-i-negres tenen doble cita al Palau d’Esports: dijous contra l’Sporting i diumenge contra els culers