Back to top

El Hub Foodtech & Nutrition impulsa la transformació del territori

El projecte, liderat per l’Ajuntament de Reus a través de l’empresa municipal REDESSA, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili, Eurecat i el Clúster TIC, és un dels 27 projectes als quals la Generalitat dóna suport per rebre els Fons Europeus Next Generation

En un territori en el qual destaquen sectors econòmics com el turisme o el químic, d'altres com l'alimentari tindrà ara l'oportunitat de reinventar-se. Estem parlant d'un sector que mou, actualment, un centenar d'empreses a la demarcació, amb més de 6.000 treballadors i prop de 2.500 milions d'euros de facturació anual. 
 
L'alimentari, amb l'oli d'oliva i la fruita seca al capdavant, és estratègic a la ciutat de Reus i també encapçala bona part de les investigacions en l'àmbit de la nutrició que es dirigeixen des de la URV o des d'EURECAT, a més d'altres organismes acadèmics. El nou HUB permetrà connectar aquests valors empresarials amb les noves tecnologies a través del Clúster TIC.

Fons Next Generation

El HUB Foodtech and Nutrition forma part dels 27 projectes emblemàtics als quals el Govern de la Generalitat dona suport per rebre els fons Next Generation. La seu del HUB serà al Campus Bellissens, en un edifici que permetrà connectar amb l'Eurecat, en centre de Ciències Òmiques i els serveis d'investigació de la URV.

Paraules clau:

Notícies relacionades