Back to top

El Hub Foodtech & Nutrition obre convocatòria per al seu programa d'innovació

Les dinàmiques del programa gratuït d'innovació, l'Innolab, es detallaran en una jornada que tindrà lloc el 25 de maig.

Les empreses agroalimentàries de la Catalunya Sud, interessades a innovar en productes, serveis o procediments, poden optar a participar al programa gratuït d’innovació del Hub Foodtech & Nutrition, l'Innolab.

Els detalls de l’Innolab es presentaran en un acte que es durà a terme al Foyer Marià Fortuny de firaReus Events, en una jornada que porta per títol: “Ets una empresa del sector agroalimentari i vols innovar, més i millor?” i que tindrà lloc el dia 25 de maig.

La jornada començarà amb una xerrada sobre la cultura innovadora com a palanca per a l'èxit empresarial. A continuació, tres empreses del territori, adherides al Hub, presentaran els seus projectes d’innovació i es continuarà amb el bloc dedicat a donar a conèixer les dinàmiques d’innovació amb les quals treballaran les pimes agroalimentàries que accedeixin a la segona edició de l’Innolab.

Aquest programa d’innovació iniciarà les sessions tècniques i formatives durant el mes de juny, per a continuar després amb les mentories personalitzades, que es faran entre els mesos de juliol i octubre. La finalitat és que les empreses participants obtinguin un pla d’innovació d’acord amb els seus objectius i a punt per a la seva implementació, un cop finalitzin el programa.

Per concloure la jornada, amb inscripció gratuïta a través de la web de REDESSA, es presentaran les diferents línies d’ajuts existents i a les quals poden accedir les empreses del sector agroalimentari.

Paraules clau:

Notícies relacionades