Back to top

...i els Diables van arribar a Misericòrdia

El Ball de Diables de Reus ha volgut anar fins a Misericòrdia en una acció simbòlica de protesta davant la decisió de suspendre la Baixada per culpa de la pandèmia

Una quarantena de diables, alguns de fora de la ciutat, s’han trobat a la plaça de la Pastoreta de Reus a dos quarts de vuit del vespre. És el que fan cada 25 de setembre. Ara bé, enguany per motius de seguretat s’havia decidit suspendre la Baixada fins al Santuari, un dels moments més importants del calendari diable de la ciutat. 


De fet, el Ball de Diables de Reus ja ha alertat de l’acció simbòlica a mig dia. El fet que al programa de festes de l’Ajuntament no s’hagués retirat l’acte de la Baixada, per bé que estava suspesa, els ha servit d’excusa. 

diables

Sense encendre cap carretilla i mantenint les distàncies de seguretat i la mascareta, els diables han enfilat passeig misericòrdia avall fins al Santuari. Si que han encès el que s'anomenen "simuladors" que han creat una intensa llum vermella que acompanyava l'arribada dels diables al Santuari.

Paraules clau:

Notícies relacionades