Back to top

Idees de documentals que podeu veure des de casa

El col·laborador del Va com Va, Carles Esporrín ens recomana tres documentals que podeu veure des de casa vostra a través de la plataforma Netflix.
va com va recomana

El col·laborador del Va com Va, Carles Esporrín ens recomana tres documentals que podeu veure des de casa vostra a través de la plataforma Netflix. 

Icarus

ICARUS

“Icarus” és un documental d’un únic capítol que va guanyar l’Oscar al millor documental l’any 2017. Explica la història d’un ciclista amateur que decideix començar a enregistrar com millora i com evoluciona el seu rendiment quan es comença a dopar.

Tot plegat tindrà un punt d’inflexió; quan esclaten els casos de dopatge diversos esportistes russos que es relacionaran de manera directe amb el protagonista del documental. 

A los gatos ni tocarlos

CATS

“A los gatos ni tocarlos” és una sèrie documental de tres capítols. Explica la història d’un assassí en sèrie que comença assassinant gats i publicant els vídeos a Youtube.

El documental interpel·la a l’espectador, i ens parla de l’ús i el consum què fem de determinats vídeos que es publiquen a les xarxes socials. 

El nazi Iván el terrible

nazi

“El nazi Iván el terrible” és una sèrie documental de cinc capítols. El protagonista és un jubilat ucraïnès que viu a Estats Units.

40 anys després de la Segona Guerra Mundial és acusat de ser un dels nazis més terribles i més durs del règim, Iván el terrible.

Un documental amb testimonis que farà dubtar a l’espectador sobre si és ell o no aquest personatge que s’enfronta a pena de mort.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades