Back to top

Identificats i multats els lladres de la rajola del Mercadal

Han demanat disculpes, però no ha estat possible recuperar la llamborda robada

Capítol final de l'episodi de la llamborda robada del Mercadal. Aquest dimarts l'alcalde de Reus ha anunciat que els 6 responsables del robatori han estat identificats gràcies a la unitat d'investigació de la Guàrdia Urbana. Les càmeres de seguretat els van enregistrar robant la llamborda les 1:40h de la matinada del dia 5 de juny.

Demanen disculpes

Els responsables de la bretolada, que han demanat disculpes, han explicat a l'alcalde que quan van ser conscients del que havien fet van intentar localitzar i recuperar la rajola, però no els va resultar possible.

Tampoc ha aparegut a cap de les esglésies ni a la mesquita de Reus, tal com va demanar l'alcalde en el seu ultimàtum ni ha pogut ser localitzada en cap indret de la ciutat.

Sancions econòmiques

Cada un dels responsables serà multat amb 200€ tal com marca l'ordenança del Civisme. També s'hauran de fer càrrec del cost de la creació d'una nova pedra per substituir robada, valorada en 350€. Aquest darrer import no caldria ser abonat en cas que finalment aparegués la rajola original 

Paraules clau:

Notícies relacionades