Back to top

II exposició de pintors locals a Duesaigües

Torna un any més la iniciativa del grup Pintors de la Baronia a Duesaigües. Un grup de gent on la pintura és la seva passió. Pinten aquarel·les i olis, entre d’altres per mostrar el seu afecte cap a l’art i la pintura.

Un any més torna a tenir èxit l’exposició de pintors locals a Duesaigües que s’allargarà fins al 18 d’agost. Es tracta d’un grup d’artistes locals que mostren la seva passió, el seu interès i dedicació en les aquarel·les i olis.

El grup Pintors de la Baronia munta cada any una exposició a Riudecanyes i a Vilanova D’Escornalbou i, per segon any consecutiu, també a Duesaigües. Gràcies a aquesta iniciativa els pintors locals del municipi poden mostrar les obres en les quals treballen tot l’any.

L’objectiu principal és donar visibilitat a l’art local, mostrar la iniciativa i animar a la gent jove a participar i col·laborar. Aquest any s’han incorporat alguns pintors i pintores nous que han mostrat un gran interès per la consolidació d’aquesta iniciativa. També, s’ha homenatjat a Roser Auquè i Bartomeu Llebaria, dos pintors locals que ens han deixat aquests dos últims anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades