Back to top

Illes emergents, el nou sistema de recollida selectiva al centre de Reus

La plaça del Teatre, la placeta dels Argents i la plaça d'Evarist Fàbregas reemplaçaran els contenidors soterrats per tres illes emergents que es col·locaran cada dia des de les 19 h i fins a les 23 h.

Reus retirarà els contenidors soterrats del nucli antic de la ciutat i els substituirà per tres illes emergents, amb la voluntat d'implantar un nou sistema de recollida selectiva de residus. Ho farà a partir del dilluns 10 d'octubre, a través d'uns semiremolcs portàtils amb contenidors per a la recollida selectiva de residus que s'instal·laran de 19 h a 23 h a la plaça del Teatre, la placeta dels Argents i la plaça d'Evarist Fàbregas

Illes d'ús domèstic

En aquestes illes es podran dipositar restes orgàniques, envasos, paper i cartó, vidre, olis vegetals i tèxtils. Es tracta d'un nou sistema que ja s'ha implantat en diverses ciutats del país i que ajuda a mantenir nets els carrers. Ara per ara, aquest servei és d'ús exclusiu per l'àmbit domèstic, i per això que durant les primeres setmanes hi haurà una campanya informativa pels veïns de la zona. Pel que fa als comerços, de moment continuaran amb el sistema porta a porta de la brossa comercial.

Paraules clau:

Notícies relacionades