Back to top

Il·lusió i preocupació el primer dia d'escola

Un nou curs ha començat, el segon en temps de pandèmia i professors, pares i alumnes l'encaren amb ganes però també amb incertesa.

Nens i nenes han tornat aquest dilluns a les aules per iniciar un nou curs escolar. Tant els professors com els estudiants tenen clar com actuar malgrat alguns canvis de protocol i la preocupació que la covid encara genera, però les ganes de tornar a veure companys i amics segueixen passant per davant.

A l'Escola Eduard Toda els alumnes entren per diverses portes i se separen en grups per entrar esglaonadament a la classe mentre que pares i mares que queden a l'altra banda de la reixa. No poden entrar al centre, però entenen els motius i els respecten. Un cop a classe, es pren la temperatura a alguns alumnes de manera aleatòria per no interrompre la classe.

I és que malgrat que l'any passat va ser un curs molt estrany, mestres i alumnes ja tenen l'experiència de conviure amb la pandèmia a les aules i la canalla, segons el professorat, són del col·lectiu que millor porta a terme les mesures de seguretat.

Paraules clau:

Notícies relacionades