Back to top

Il•lusió, responsabilitat i virtualitat per Sant Pere a Cambrils

La virtualitat tindrà un pes destacat en la programació, però també s'opta per alguns actes presencials.
cambrils

El context de pandèmia ha fet replantejar els programes de festa major de tots els municipis, inclòs Cambrils. A les portes de Sant Pere, el govern ha presentat un programa que opta per la virtualitat i concerts itinerants presencials, amb la voluntat d'evitar aglomeracions.

La música i les entitats seran protagonistes d'un seguici virtual, que es planteja de cara el 29 de juny, dia del patró. Aquest es podrà veure a través de les xarxes socials de l'ajuntament. Carlos Rom o Les Anxovetes són dos dels artistes que s'inclouen dins del programa. En aquest sentit, Canal Reus tindrà un paper destacat, ja que emetrà un programa especial el 4 i el 5 de juliol des del Parc del Pescador en què es podran recuperar els continguts de festa major amb entrevistes amb els seus protagonistes.

cartell

De fet, els mitjans de comunicació també hi podran posar el seu granet de sorra, com és el cas de Ràdio Cambrils, que també permetrà que la festa major arribi a tots els públics amb l'emissió de les revetlles.

Apel·len a la responsabilitat individual

A tot plegat, es preveu que la ciutadania ja estigui immersa en la nova normalitat, però tot i així des del govern es fa una crida a la responsabilitat individual per seguir complint les mesures per evitar nous contagis de covid-19.

Un altre dels pocs actes presencials que es viuran serà la lectura del manifest de la flama del canigó, on els Diables Cagarrieres faran una tirada de coets. Cambrils, com ja han fet altres poblacions, també anima a la població a engalanar els balcons amb domassos i elements del seguici festiu per tal de guarnir els carrers amb motius de Sant Pere, per intentar seguir fent festa malgrat les dificultats.

El pressupost d'enguany també ha patit canvis per culpa de la pandèmia. En aquest sentit, des del govern apunten que els actes que es contemplen en els dies forts de la festa oscil·la entre 8.000 i 10.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades