Back to top

'Immediacions', un traçat pels barris Fortuny i Gaudí

El Centre de Lectura i la Galeria Antoni Pinyol acullen de manera simultània l'exposició 'Immediacions' de l'artista Ro Caminal, guanyadora del primer Premi Beca d'Art Contemporani de la Fundació Privada Reddis.

L'artista Ro Caminal inaugura aquest divendres 16 d'abril la seva exposició 'Immediacions'. Un projecte que es podrà visitar fins al 3 de maig en dos espais de la ciutat. Al Centre de Lectura s'hi trobarà tot un recull de fotografies, entrevistes i imatges del barri Fortuny. L'altra part de la mostra, on es fa un recorregut pel barri Gaudí,  s'ubicarà a la Galeria Antoni Pinyol.

Un retrat dels barris durant els anys 70

L'artista vol marcar un traçat pels carrers d'aquests dos barris de la ciutat a través de les històries del seu veïnat. Tot plegat, combinant imatges d'arxiu i actuals de dues zones de Reus que, tal com explica la Ro, en el seu moment, van oferir habitatge social a l'allau d'immigració de l'època.

Del 16 d'abril al 3 de maig

L'exposició 'Immediacions' està formada per una instal•lació amb cinc vídeos i diferents imatges, un recull de fotografies en blanc i negre i un seguit de pòsters.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades