Back to top

Imminent construcció de l'Institut de Miami i l'escola de Maspujols

El Departament d'Educació dóna llum verda a la nova construcció de l'institut de Miami i l'escola de Maspujols que fins ara es trobaven en mòduls prefabricats.

L'Institut de Miami abandonarà definitivament els barracons. Així ho han anunciat des del Departament d'Educació de la Generalitat qui calculen que les obres puguin començar a partir la tardor. Aquesta és una de les deu noves construccions previstes pel Govern al Camp de Tarragona. L'escola de Maspujols és l'altre centre escollit del Baix Camp per abandonar les instal•lacions actuals i créixer en una nova construcció.

Objectius futurs: Botarell i Arbolí

De cara al futur proper, Educació ja s'ha marcat uns objectius. Aquí, a la comarca, la intenció és renovar els centres escolars d'Arbolí i Botarell durant aquesta legislatura. En el cas d'Arbolí, es vol fer una nova construcció per reobrir la seva escola que ja fa més de 40 anys que està tancada. Botarell, per la seva banda, compta amb un centre educatiu que amb el pas dels anys ha quedat petit i obsolet.

91 milions d'euros

Aquesta desena de noves construccions formen part d'un conjunt de 17 actuacions que el Govern està fent arreu del territori català per un import de 91 milions d'euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades