Back to top

Impacte positiu de les 41 accions de foment i prevenció de la salut

Més de 15.700 persones han participat al 2018 en les diferents accions de foment i prevenció de la salut promogudes per l'Ajuntament de Reus. Les activitats, que volen impulsar l'adopció d'estils de vida saludables s'han adreçat a tot tipus de públic. Més de 5 mil estudiants han participat als tallers de salut sexual i prevenció de drogues.
Roda de premsa balanç foment de la salut 2018

Fomentar la salut individual i col·lectiva i impulsar l'adopció d'estils de vida saludables. Això és el que volen aconseguir les 41 accions que la Regidoria de Salut ha organitzat durant l'últim any. En total més de 15.700 persones han participat en les diverses activitats. Un impacte positiu en la ciutadania que es pretén incrementar de cara a aquest 2019.

"El que voldrem és augmentar aquest impacte a nivell quantitatiu, de la mateixa manera que qualitativament. Hem de fomentar aquests hàbits saludables a la població perquè estem convençuts que és una bona manera de millorar la qualitat de vida en conjunt de la ciutadania", explica la regidora de Salut de Reus, Noemí Llauradó. 

Les activitats s'han dirigit a tot tipus de públic, des de professionals de la salut a la gent gran. Un 19% de les accions s'han adreçat als joves, centrant-se sobretot en la salut a les escoles que ha obtingut uns bons resultats. Més de 5.000 alumnes de primària i secundària han participat als tallers de salut sexual i prevenció de drogues, oferts per 70 estudiants de la URV.

L'Escola Oberta de Salut Doctor Frias ha estat una de les novetats engegades durant el 2018 i ha servit com a punt de trobada per a professionals, entitats i comunitats en la promoció i aprenentatge de la salut.

Paraules clau: