Back to top

Impedeixen una festa il·legal en una nau abandonada de Reus

Diverses zones del sostre de la nau es troben apuntalades, amb risc de possible despreniment;

Una actuació conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra ha permès impedir la celebració d’una festa il·legal en una nau industrial abandonada de l’avinguda de Falset. Actualment, està en marxa una investigació per identificar els responsables de l'activitat il·legal. Per prevenir possibles riscos per a les persones a causa del mal estat de les instal·lacions així com per evitar la realització de l’activitat sense llicència, els cossos de seguretat van intervenir material divers localitzat a la nau.

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra van iniciar el passat divendres, 4 de novembre un dispositiu conjunt en conèixer a través de les xarxes socials de la possible preparació d’una festa il·legal en una nau industrial en desús a l’avinguda de Falset.

Durant el control de la zona, els agents van comprovar com les llums de l’interior de la nau estaven obertes. Un cop els agents van accedir a dins, dos individus van fugir corrents del lloc sense arribar a localitzar-los.

festa ilegal reus

A l’interior de la nau s’hi estaven realitzant preparatius per la festa prevista per l’endemà. Els agents van localitzar diversos instruments musicals (bateries i guitarres), amplificadors, mescladors d'àudio, tots connectats de forma il·legal al subministrament elèctric. També s’ha localitzat una barra de bar i una nevera amb begudes alcohòliques a l’interior preparades per a la possible venta. Tot el material localitzat va ser intervingut pels cossos policials.

La inspecció del local també va permetre constatar la perillositat de les instal·lacions. Diverses zones del sostre de la nau es troben apuntalades, amb risc de possible despreniment; i al terra s’hi localitza un esvoranc d’uns 10 metres de profunditat tapat amb fustes, amb el conseqüent risc de caiguda.

Comunicat del CSO La Palanka

cso la palanka

Paraules clau:

Notícies relacionades