Back to top

Improvisació i espectacles de 'km0' al 6è RTM

El festival Reus Teatre Musical arriba a la seva sisena edició amb ganes de sorprendre. El certamen de petit format es durà a terme del 14 al 17 de novembre al Teatre Bravium i comptarà amb espectacles de quilòmetre zero, però també hi haurà lloc perquè el públic es converteixi en part implicada en un espectacle que barrejarà el món dels musicals i la improvisació.
Reus Teatre Musical, roda de premsa.

'Plaers inFinnits', de la companyia ThinkBig ens narrarà la solitud d'una dona i el record del seu fill el pròxim 16 de novembre en el Reus Tearte Musical. Aquest serà el darrer dels tres espectacles que es podran gaudir al Teatre Bravium del 14 al 17 de novembre. Una ocasió en la qual es dóna veu a espectacles de teatre musical de petit format que neixen de diverses sinergies entre companyies i actors i autors novells.

El festival donarà el tret de sortida el dijous 14 de novembre amb 'Impro Side Story', un espectacle sense guió ni partitura, de la companyia Les Improvisables. El divendres 15, serà el torn de '#Fack15anys', en el qual Roger Conesa resumeix els seus 15 anys com a cantautor. El certamen també compta amb un espai destinat als joves l'OFF RTM. Les creacions elaborades per una quinzena de joves es podran veure el 9 de novembre en quatre espais poc habituals de la ciutat, gràcies també a la col·laboració de l'entitat 'Espais ocults'. Les entrades es posen a la venda aquesta al preu general de 10 euros.

Paraules clau: