Back to top

Improvisacions a piano amb Lluís Capdevila

El músic del Priorat ha presentat al Festival de les Arts de Reus el seu primer àlbum a piano sol, Daybreak Explorations, una selecció d'obres pròpies interpretades en un pavelló de Nova York i que es van enregistrar al llarg de 3 anys.
Improvisacions a piano amb Lluís Capdevila

Amagat darrera les seves ulleres fosques i movent-se al ritme de la música. Així presentava el pianista Lluís Capdevila aquest dijous al vespre el seu darrer treball, Daybreak Explorations, amb motiu del Festival de les Arts de Reus. Un passeig per improvisacions a piano combinat amb part de les seves anteriors creacions. "Faré una part del concert que serà improvisació i una altra amb composicions del disc Diàspora. A més també tocaré un avanç d'un disc que gravaré al setembre a Nova York", explica l'artista.

Lluís Capdevila és del Priorat, tot i que ha estat 9 anys a Nova York fent una immersió musical en el seu estil: el jazz. Per ell, tocar a Reus suposa tornar a casa i ho fa amb l'objectiu d'oferir al públic una experiència d'emoció i inoblidable. "A mi m'agradaria que la gent no es quedés indiferent: que tinguin una experiència i cadascú la visqui a la seva manera perquè no tots som iguals", afegeix Capdevila.

Aquest és el primer àlbum a piano sol que presenta Capdevila i parteix d'una sèrie d'improvisacions fetes a un auditori de Nova York i enregistrades durant 3 anys. L'artista ha presentat la seva obra als jardins del Pavelló dels Distingits del Pere Mata, un espai emblemàtic i càlid per connectar emocionalment amb el públic.

Paraules clau: