Back to top

Inauguració al jardí del Parc Samà del III Samà Slow Market

Tret de sortida de la tercera edició del Samà Slow Market, un mercat artesà i familiar amb un atractiu turístic que acull el jardí del Parc Samà del 4 al 7 d’agost.

Una vintena d'establiments de cambrils participaran en el mercat d'artesania acompanyats d'espectacle de màgia i música en plena natura.

Des de fa uns anys, el jardí històric modernista del Parc Samà i l'Ajuntament de Cambrils col·laboren per potenciar l'atractiu turístic del Parc i la presència dels mercats artesans de Cambrils i als seus voltants. Aquest mercat es durà a terme del 4 al 7 d'agost on totes les famílies podran gaudir d'aquest ambient natural, artesanal i familiar amb activitats i tallers per als infants, acompanyats d'espectacles de música i màgia.

Com a novetat d'enguany, l'horari serà ininterromput des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit els 4 dies. L'objectiu és passar un dia més complet on els visitants podran gaudir dels jardins botànics i del zoològic dinant a les instal·lacions. El 2021 van visitar el Samà Slow Market unes 4.000 persones aproximadament els quatre dies, un 75% turisme estranger i un 25% turisme local. Aquest any s'espera arribar a les mateixes xifres o fins i tot millorar-les.

Paraules clau:

Notícies relacionades