Back to top

Inaugurada la restauració del Panteó de Boule del Cementiri de Reus

També s'ha presentat el cicle "Primavera 2023 al Cementiri"

El Panteó de Boule de Reus ja està inaugurat. L'acte va tindre lloc dijous al cementiri de Reus, tot i que les obres de restauració i protecció van finalitzar a finals de 2022. Van estar orientades a evitar la degradació de materials constructius i a restituir els elements escultòrics detectats pel projecte i la intervenció plantejats pels professors Coll i Costa, de l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili, i les van portar a terme per un import de 45.937,87 euros, més IVA.

També es va iniciar un nou cicle sota el nom “Primavera 2023 al Cementiri General de Reus” que tindrà lloc els pròxims mesos.

Nou cicle

  • Visita a la Capella Margenat i conferència "Una mostra del modernisme de Domènech i Montaner al Cementiri General de Reus. La Capella Margenat", a càrrec dels arquitectes de la URV Sergio Coll i Agustí Costa. El 21 d'abril de 2023 a la Sala Bosquet a les 18 hores. Amb la col·laboració de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la URV. Places limitades. Inscripcions a través de Reus Promoció.
  • 'Enyor'. Una proposta escènica on la música, la dansa i la paraula ens acompanyen en un viatge poètic que ens parla de l'enyorança i com, aquesta amb el pas del temps, es transforma en nostàlgia. Amb idea original, text i interpretació d'Irene Benavent; arpa i veu de l'Anna Amigó i producció musical i espai sonor de Marco Rodríguez. Amb places limitades i inscripcions al web sfreus.cat (properament)
  • Visites guiades al Cementiri General de Reus amb Lluís Domènech i Montaner com a eix temàtic en col·laboració amb l'Agència Reus Promoció. Cada tercer diumenge de mes, entre els mesos d'abril i octubre. A càrrec del col·lectiu Carrutxa. Les places seran limitades i es farà la inscripció a través de Reus Promoció.

Paraules clau:

Notícies relacionades