Back to top

Inauguren un nou parc a la zona de Mas Mainer

Reus ha inaugurat aquest matí el nou parc de la zona nord de la ciutat, a l'espai on hi havia el Mas Mainer. Es tracta d'una zona verda de gairebé 6.000 metres quadrats. El parc compta amb enjardinats, mobiliari urbà i elements esportius.
Inauguren un nou parc a la zona de Mas Mainer.

Tot i que encara no s'hi ha pogut instal·lar la zona de jocs infantil, l'Ajuntament ja ha invertit uns 45.000 euros en complementar la urbanització que havia fet la promotora de l'espai. El projecte conserva elements patrimonials originals com dos eucaliptus de grans dimensions, un dipòsit d'aigua i una glorieta. Amb aquesta actuació, a mitjà termini també es busca reforçar les instal·lacions esportives de l'escola Joan Rebull i del barri.

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha explicat 'en un primer moment l'escola farà ús d'aquest solar per ampliar les seves instal·lacions esportives i també servirà de nova entrada del centre. A mitjà termini, la idea és que el polilleuger sigui municipal i en faci ús el centre i, fora d'horari escolar, la ciutat'.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: